We bieden zorg die past bij de behoeftes, mogelijkheden en wensen van de bewoners in de wijk.

Gezondheidszorg is voor ons meer dan alleen lichamelijke zorg. Lichaam, geest en omgeving bepalen hoe gezond u zich voelt. Hiervoor gebruiken we het zogeheten ‘4D-model’: een model waarin vier domeinen: lichaam, geest, maatschappelijk en sociaal hun plek hebben in de behandeling.

U komt bij ons om uw ziekte of pijn te laten genezen. Met u kijken we ook naar hoe gezond u leeft. Gezond leven voorkomt ziektes. Zo proberen we van ziek zijn en zorgen meer bezig te zijn met gezond gedrag.

Samen met onze partners en de bewoners maken wij ons sterk voor een gezonde wijk.

Voor goede zorg is het nodig dat wij gegevens van u vastleggen. Dat doen we heel zorgvuldig. We houden ons daarbij aan de geldende wetten en richtlijnen. Meer daarover kunt lezen in onze privacyverklaring. Mocht u hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op.


Het 4-D model

Wij zijn huisartsen, fysio- en oefentherapeuten, diëtisten en apothekers. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over uw gezondheid.

Wij werken samen met anderen. Onze partners. Dat zijn de buurtteams, jeugdartsen, psychologen, vrijwilligers, thuiszorg, wijkverpleging, sport deskundigen en andere buurtwerkers.

Samen met onze partners zijn wij verantwoordelijk voor de eerstelijns zorg voor meer dan 35 000 bewoners in de wijken Zuilen en Ondiep in Utrecht.
  Click to listen highlighted text! We bieden zorg die past bij de behoeftes, mogelijkheden en wensen van de bewoners in de wijk. Gezondheidszorg is voor ons meer dan alleen lichamelijke zorg. Lichaam, geest en omgeving bepalen hoe gezond u zich voelt. Hiervoor gebruiken we het zogeheten ‘4D-model’: een model waarin vier domeinen: lichaam, geest, maatschappelijk en sociaal hun plek hebben in de behandeling. U komt bij ons om uw ziekte of pijn te laten genezen. Met u kijken we ook naar hoe gezond u leeft. Gezond leven voorkomt ziektes. Zo proberen we van ziek zijn en zorgen meer bezig te zijn met gezond gedrag. Samen met onze partners en de bewoners maken wij ons sterk voor een gezonde wijk. Voor goede zorg is het nodig dat wij gegevens van u vastleggen. Dat doen we heel zorgvuldig. We houden ons daarbij aan de geldende wetten en richtlijnen. Meer daarover kunt lezen in onze privacyverklaring. Mocht u hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op. Het 4-D model Wij zijn huisartsen, fysio- en oefentherapeuten, diëtisten en apothekers. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over uw gezondheid. Wij werken samen met anderen. Onze partners. Dat zijn de buurtteams, jeugdartsen, psychologen, vrijwilligers, thuiszorg, wijkverpleging, sport deskundigen en andere buurtwerkers. Samen met onze partners zijn wij verantwoordelijk voor de eerstelijns zorg voor meer dan 35 000 bewoners in de wijken Zuilen en Ondiep in Utrecht. Klik hier voor ons uitgebreide jaarverslag 2021 Klik hier voor ons korte jaarverslag 2021 Klik hier voor ‘Hoe wij werken’.