Als er veel aan de hand is en u heeft verschillende zorg- en hulpverleners, dan is het niet altijd duidelijk wie wat doet.

De huisarts, de diëtist en de fysiotherapeut; de schuldhulpverlener, maatschappelijk werker en psycholoog; de thuiszorg en de mantelzorg; of de school van uw kind, het buurtteam en de jeugdarts. Ze willen allemaal helpen, maar als niemand het overzicht houdt, lukt dat niet.

Een victor helpt om overzicht te houden. Een victor verzamelt en ordent informatie, helpt bij het maken van afspraken, en zorgt dat u en al uw zorg- en hulpverleners hiervan op de hoogte zijn.

Wilt u hulp van een victor? Neem dan contact op met uw huisarts of met iemand van het buurtteam.

De huisarts houdt bij wie de victor is.

Hulpmiddelen voor professionals

  Klik om naar de geselecteerde tekst te luisteren Als er veel aan de hand is en u heeft verschillende zorg- en hulpverleners, dan is het niet altijd duidelijk wie wat doet. De huisarts, de diëtist en de fysiotherapeut; de schuldhulpverlener, maatschappelijk werker en psycholoog; de thuiszorg en de mantelzorg; of de school van uw kind, het buurtteam en de jeugdarts. Ze willen allemaal helpen, maar als niemand het overzicht houdt, lukt dat niet. Een victor helpt om overzicht te houden. Een victor verzamelt en ordent informatie, helpt bij het maken van afspraken, en zorgt dat u en al uw zorg- en hulpverleners hiervan op de hoogte zijn. Wilt u hulp van een victor? Neem dan contact op met uw huisarts of met iemand van het buurtteam. De huisarts houdt bij wie de victor is. Hulpmiddelen voor professionals Stappenplan VICTOR Werkblok VICTOR 4-D Uitleg werkblok VICTOR 4-D Aanvraag MDO Monitor