In onze wijk wonen veel ouderen nog zelfstandig. Ze blijven graag in hun eigen huis wonen. Veel van deze ouderen hebben kwalen en soms zijn ze vergeetachtig. Dit maakt hen kwetsbaar.

Voor kwetsbare ouderen proberen wij zo goed mogelijk te zorgen. Dit doen we door samen te werken met de familie en met speciale verpleegkundigen. Soms wijzen we ook een VICTOR aan. VICTOR helpt bij het organiseren en afstemmen van zorg- en hulpverlening.

Meer informatie over VICTOR. 

 stappenplan ouderen voor huisarts/POH

 stappenplan ouderen voor anderen


  Click to listen highlighted text! In onze wijk wonen veel ouderen nog zelfstandig. Ze blijven graag in hun eigen huis wonen. Veel van deze ouderen hebben kwalen en soms zijn ze vergeetachtig. Dit maakt hen kwetsbaar. Voor kwetsbare ouderen proberen wij zo goed mogelijk te zorgen. Dit doen we door samen te werken met de familie en met speciale verpleegkundigen. Soms wijzen we ook een VICTOR aan. VICTOR helpt bij het organiseren en afstemmen van zorg- en hulpverlening. Meer informatie over VICTOR.   stappenplan ouderen voor huisarts/POH  stappenplan ouderen voor anderen