Als u stijve gewrichten heeft en als bewegen pijn doet, heeft u misschien artrose. Het liefst zou u niet bewegen. Maar bewegen is juist goed! Het helpt tegen erger worden. Soms krijgt u pijnstillers. Die kunnen de pijn verzachten. En het is vaak goed om te blijven bewegen. Dit helpt tegen de pijn. De fysiotherapeut leert u hoe dat kan. Dat zegt hij ook tegen de huisarts en de apotheek. Zij weten er dan ook van.

De huisarts, fysiotherapeut en apotheker werken  samen om u te helpen in uw eigen buurt. U hoeft niet zo gauw meer naar het ziekenhuis. Alleen als het niet anders kan. De specialisten van het Sint Antonius ziekenhuis weten dit ook. Zij werken hieraan mee.


 stappenplan artrose – fysiotherapeut

 stappenplan artrose – huisarts

 stappenplan artrose – POHMeer weten over artrose?
Klik hier voor onze folder. 

  Click to listen highlighted text! Als u stijve gewrichten heeft en als bewegen pijn doet, heeft u misschien artrose. Het liefst zou u niet bewegen. Maar bewegen is juist goed! Het helpt tegen erger worden. Soms krijgt u pijnstillers. Die kunnen de pijn verzachten. En het is vaak goed om te blijven bewegen. Dit helpt tegen de pijn. De fysiotherapeut leert u hoe dat kan. Dat zegt hij ook tegen de huisarts en de apotheek. Zij weten er dan ook van. De huisarts, fysiotherapeut en apotheker werken  samen om u te helpen in uw eigen buurt. U hoeft niet zo gauw meer naar het ziekenhuis. Alleen als het niet anders kan. De specialisten van het Sint Antonius ziekenhuis weten dit ook. Zij werken hieraan mee.  stappenplan artrose – fysiotherapeut  stappenplan artrose – huisarts  stappenplan artrose – POH Meer weten over artrose? Klik hier voor onze folder.