Als u al weken veel pijn heeft. En als niemand weet hoe dat komt. Dan heeft u misschien ALK. ALK betekent: aanhoudende lichamelijke klachten. Van ALK kunt u erg moe en somber worden. Bij de huisarts kunnen we u helpen.

De huisarts stelt u vragen en luistert goed naar wat u zegt. Daarna vertelt hij de andere zorg- en hulpverleners wat er aan de hand is. Hij maakt afspraken met de fysiotherapeut of met de oefentherapeut, de psycholoog en het buurtteam. Soms krijgt u een VICTOR. VICTOR helpt bij het organiseren en afstemmen van zorg- en hulpverlening.

Meer informatie over VICTOR.

  Click to listen highlighted text! Als u al weken veel pijn heeft. En als niemand weet hoe dat komt. Dan heeft u misschien ALK. ALK betekent: aanhoudende lichamelijke klachten. Van ALK kunt u erg moe en somber worden. Bij de huisarts kunnen we u helpen. De huisarts stelt u vragen en luistert goed naar wat u zegt. Daarna vertelt hij de andere zorg- en hulpverleners wat er aan de hand is. Hij maakt afspraken met de fysiotherapeut of met de oefentherapeut, de psycholoog en het buurtteam. Soms krijgt u een VICTOR. VICTOR helpt bij het organiseren en afstemmen van zorg- en hulpverlening. Meer informatie over VICTOR.  stappenplan solk