Soms moet u naar het ziekenhuis. Vaak is dit het St Antoniusziekenhuis. De huisarts verwijst u dan door naar een specialist. Met dit ziekenhuis hebben we veel contact. We kennen elkaar. Per specialisme is er één dokter in het ziekenhuis contactpersoon voor de huisartsen en fysiotherapeuten in onze wijk. Soms heeft de huisarts of de fysiotherapeut vragen. Die stelt hij aan deze ‘wijkspecialist’. Vragen over patiënten, maar ook over ziektes.

We werken allemaal samen om u te helpen in uw eigen buurt. U hoeft dan niet zo gauw meer naar het ziekenhuis. Alleen als het niet anders kan. De specialisten van het St Antoniusziekenhuis weten dit ook. Ze werken hieraan mee.

  Click to listen highlighted text! .flex_column.av-av_two_third-6126cab7d8fab8d08143dd2dacdf673c{ -webkit-border-radius:0px 0px 0px 0px; -moz-border-radius:0px 0px 0px 0px; border-radius:0px 0px 0px 0px; padding:0px 0px 0px 0px; } Soms moet u naar het ziekenhuis. Vaak is dit het St Antoniusziekenhuis. De huisarts verwijst u dan door naar een specialist. Met dit ziekenhuis hebben we veel contact. We kennen elkaar. Per specialisme is er één dokter in het ziekenhuis contactpersoon voor de huisartsen en fysiotherapeuten in onze wijk. Soms heeft de huisarts of de fysiotherapeut vragen. Die stelt hij aan deze ‘wijkspecialist’. Vragen over patiënten, maar ook over ziektes. We werken allemaal samen om u te helpen in uw eigen buurt. U hoeft dan niet zo gauw meer naar het ziekenhuis. Alleen als het niet anders kan. De specialisten van het St Antoniusziekenhuis weten dit ook. Ze werken hieraan mee. .flex_column.av-av_one_third-0aa7055fe62c3622faec82866afbaeb2{ -webkit-border-radius:0px 0px 0px 0px; -moz-border-radius:0px 0px 0px 0px; border-radius:0px 0px 0px 0px; padding:0px 0px 0px 0px; }